• Maatwerk websites

Laatste Nieuws

Nieuws over de webdesigner, webmaker, webdesign, internet en meer...

Goedkope website laten maken?

Goedkope website laten maken?

mei 01

Wilt u goedkoop uw website laten maken? Internet 2GO heeft ervaring met het maken van websites voor kleine budgeten. Ik begrijp dat u als starter of ZZP’er geen groot budget heeft voor uw website. En dat is ook niet nodig! Ik realiseer voor elk budget een website op maat. Wilt u weten wat ik voor uw budget kan realiseren?

Vraag dan vrijblijvend een offerte.

Responsive designs

Responsive designs

januari 05

Tegenwoordig bekijken mensen websites vaak, naast hun computerscherm, ook op tablets en smartphones. Wilt u uw bezoekers een website bieden die op elk type apparaat optimaal te bekijken is? Kies dan voor een responsive website. Een responsive website heeft een design dat zich automatisch aanpast aan het scherm waarop het bekeken wordt.U heeft dus eigenlijk drie websites in één: één design voor desktops, tablets en smartphones.

Content management systeem

Content management systeem

april 01

Een CMS ( of beheersysteem ) zorgt voor een 'dynamische' website. U kunt namelijk in het beheersysteem inloggen en vanuit uw eigen omgeving zelf uw pagina's maken zonder hierbij de opmaak van de site de beschadigen of zonder dat u kennis nodig heeft van code of programeren. Dat is handig! Het is zelfs zo geregeld dat u de inhoud los staat van de opmaak en dat de opmaak weer los staat van de Code.

Een website laat maken?

Een website laat maken?

maart 03

Het eerste wat er in je opkomt is meestal de teksten, een logo en plaatjes.

Maar heb je er ook aan gedacht dat de teksten de juiste keywords moet bevatten, de afbeeldingen snel ingeladen kunnen worden, de doelgroep de website makkelijk kan vinden en gebruiken, wellicht in meerdere talen? Wordt social media gekoppeld, kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief?

Website optimaliseren of nieuwe website?

Website optimaliseren of nieuwe website?

juli 11

Het verschil tussen optimalisatie en een nieuwe website is vrij groot. Als je als klant kiest voor het optimaliseren van je website borduur je verder op wat je al hebt. Dit heeft zijn voordelen, maar is niet altijd de beste optie.

Als de basis van de website namelijk niet goed gecodeerd of verouderd is, heb je een instabiele ondergrond en is het niet slim om je website te optimaliseren. In dat geval kun je beter kiezen voor een totaal nieuwe website.

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

U betaalt pas waneer u tevreden bent 

Contact

Vult u onderstaande formulier in? dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Internet2Go.nl

Serenadelaan 18
3438 TC Nieuwegein
Routebeschrijving
Mail ons
 info@internet2go.nl